Mannskap

Tvillingene Hedda og Marita var fem år da vi reiste fra Stavanger. De gledet seg til å reise på segltur, men det var vanskelig å forstå at vi skulle være borte lenge, spesielt fra besteforeldre og huset i Stavanger.

Dei er nysgjerrige og lærevillige unger, har mange meninger og samarbeider godt med sine kreative påfunn.  Den ”maritime og kulturelle blue marlin-skulen” vi vil gi ungene våres, vil bli livsberikende, åpne forståelsen for andres kultur, lære språk, geografi, bli kjent med mange ulike dyr og folk i forskjellige land.  Men klart dei\vi må gje avkall på mange ting også.

 

 

 

 

Idunn Maria kjem frå Rosendal i Hardanger. Ho har tannlegesekretær utdanning og ein bachelorgrad i Fitness-exercise sience.  Begge tok utdanninga i USA der dei traff kvarandre rett før gradueringa våren 1993.  Våren 2004 tok  Idunn kystskippersertifikat, men har ikkje tre års praksis endå….som kreves for utstedelse av sertifikatet.  Hausten gjekk Idunn på spanskkurs, noko som heile familien forhåpentlegvis skal kunne dra nytte av…. 

 

Rune er frå Tønsberg. Han er sivilingeniør og har god teknisk innsikt og liker godt å mekke og skru. Rune tok kystskippersertifikat høsten 2003 og supplerte med astronavigasjon, for å få et internasjonalt sertifikat.